Blogg

Anpassningar till Covid-19

På grund av risken för spridning av det nya coronaviruset kommer vi under våren att arbeta annorlunda på kliniken.

  • Kom i tid, men inte mer än 10min innan din tid. Det får max vistas två patienter på kliniken samtidigt; en i väntrummet och en inne på behandlingsrummet.
  • Vi kommer att avlägsna alla väntrumstidningar och dörrhandtag spritas mellan varje patientbesök. Använd gärna handskar då du tar i dörrhandtag.
  • Patienttoalett kommer att spritas efter varje användning, var god vänd på skylten när du går in på toaletten. Om du glömt att borsta tänderna hemma innan besöket behöver du inte göra det.
  • Pga ökat hygienarbete kommer telefontiden förläggas till förmiddagen.
  • Avbokning sker senast 48h innan bokad tid. Sen avbokning eller uteblivande debiteras med 500kr per halvtimma.
  • Om du kort innan ditt besök får symptom såsom; feber, hosta, nysning, slem i lungor eller andningssvårigheter så kontakta oss direkt efter symptomdebut. Bara friska patienter får vistas inne på kliniken.
  • Patienter i riskgrupperna ombedes avvakta icke akut behandling tillsvidare.
  • Under behandlingar som kräver vattenkylning (lagning, viss tandstensborttagning mm) kommer vi att bära tätt andnings och ögonskydd. Detta ser annorlunda ut än vanliga otäta skyddsglasögon och munskydd.

Vi ber er ödmjukast att följa detta då vi tillsammans kan fortsätta som vanligt samtidigt som vi minimerar risken för smittspridning.

Tack för er förståelse! /teamet på Bergshamra Dental.

Posted by Mikael, 0 comments

Välkommen Kalle!

Vi hälsar vår nya kollega Tandläkare Karl Thoma välkommen till kliniken! Karl kommer att jobba förmiddagar mellan 08:00-14:00, med tar även emot tidsbokningar efter kl 14:00. Isabelle är föräldraledig fram till sommaren. Efter sommaren kommer Karl att jobba förmiddagar och Isabelle eftermiddagar.

God fortsättning!

Posted by Mikael, 0 comments

God Jul!

Bergshamra Dental kommer vara öppet till och med den 21:a december då Isabelle går på föräldraledighet som varar fram till sommaren.
Vi har nöjet att hälsa vår nya kollega tandläkare Karl Thoma välkommen till kliniken den 7:e januari.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Posted by Mikael, 0 comments

Glad midsommar

Vi har sommarstängt och öppnar åter måndagen den 9:e juli.
Vid akuta besvär kan ni ringa akuten på Fridhemsplan, 08-123 156 80.

Vi önskar en glad midsommar och ses snart igen!

Posted by Mikael, 0 comments

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul från Bergshamra Dental!

God Jul önskar vi på Bergshamra Dental!

Under mellandagarna har vi öppet följade tider:

Onsdag 27/12 10:00 – 15:00
Torsdag 28/12 10:00 – 15:00
Fredag 29/12 10:00 – 14:00

Vi återgår till vanliga tider på tisdagen den 2/1.

Posted by Mikael, 0 comments

Semster v21

Hej alla!

Under nästa vecka kommer tandläkaren att ha semester, men Rasmus i receptionen finns på plats för era telefonsamtal och om någon vill komma in och boka tid. Rasmus kommer att hålla receptionen öppen mellan klockan 10 och 14.

Senare i sommar kommer vi ha även stängt

  • midsommarhelgen ons 21/6  –  sön 25/6
  • v 30  och v 31

Vi önskar er en riktigt trevlig vecka!

Vänligast, Isabelle

Posted by Isabelle, 0 comments

Glad Påsk!

Vi på Bergshamra Dental önskar er en riktigt glad påsk!

Under helgen kommer vi att ha stängt, men öppnar återigen på tisdag.

Posted by Isabelle, 0 comments

Ny hemsida!

Våren är här och vi lanserar äntligen vår nya hemsida! Vi har försökt fylla på med information som saknades på den förra sidan och även lagt till bloggen där vi kommer att ha löpande uppdateringar. Har du synpunkter? Kommentera gärna!

I februari hade vi vernissage för Bergshamrakonstnärerna. Tidningen “Vi i Solna” var på plats och artikeln går att läsa här: http://www.pressreader.com/sweden/vi-i-solna/20170225/281479276188260. Utställningen är pågående och vill du titta så är du välkommen att kika in.

I veckan som kommer kommer vi påbörja rekrytering av en ytterligare receptionist som har möjlighet att jobba dagtid. Är du intresserad? Stort plus är om du har erfarenhet av annonsering inom social media. Skicka foto och din ansökan till info@bergshamradental.se.

Vi kommer också påbörja rekryteringen av en efterlängtad tandhygienist. Brinner du för att hjälpa varje patient att hitta inspiration till att förbättra sina munhygienvanor? Tveka inte att skicka foto och ansökan till info@bergshamradental.se.

Ha det fint tills vi hörs och kom ihåg att använda tandtråden och mellanrumsborstarna innan den vanliga borstningen! /Isabelle

Posted by Isabelle, 0 comments